Békés Karácsonyt és sikerekben gazdag Boldog Új Esztendőt kívánunk!

We wish you a Merry, Peaceful Christmas and a Happy New Year!

Ein friedliches Weihnachtsfest und alles Gute für das kommende Jahr wünschen wir!

2017 december
 
 

Kovács Ádám új meze.

Online kreatív stúdiónk:

Gyártás közben

Kreatív Stúdiónkban Ön is alkothat:

Motorral...

Tegnap délután készült el Kovács Ádám új meze. 14 évesen másodvilágbajnok, és európabajnok crossmotor versenyző. További sok sikert kívánunk! Jelenleg az egyetlen magyar gyári motorversenyző. 2017-től 5 éves szerződés köti a Yamahához. Egyelőre neki van a legnagyobb lehetősége világbajnoki szinten versenyezni
Kreatívan..

Mez hátulja

Kreatívan...
 
 
2017 december 20:

7 év alatt az ország egyik legjobban működő szervezetévé nőtte ki magát a Székesfehérvári Diáktanács.

Tegnapi napon Varga-Márfy Milán és az előző évek diákelnökei és alelnökei átvettek egy emlékérmet, dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester Uraktól az eddigi munkánkért.
Tovább...
 

 

Levél a Google-tól!

Ma levelet kaptam a Google-tól: "Az emberek odafigyelnek a véleményére. A felhasználók igazán kedvelik a véleményét!" 301 fotómat eddig 53.295 tekintették meg.
Tovább olvas...

Vízhang


2017 december 19: Széchenyi Közügyekért Díj - sok pozitív visszajelzést kaptunk itthonról és külföldről is. Többen jelezték jövőbeni segítő szándékukat és felajánlották a rendezvény más megyékben, Kárpát medence több területén. 

Gróf Széchenyi István, a Legnagyobb Magyar kívánsága valósul most meg, hogy a hazáért, az országért cselekvő ember állíttassék a figyelem középpontjába; a cselekvő ember, hogy munkája eredményével szembesüljön mind ő maga, mind a közösség, amelynek érdekében tettekre váltotta gondolatait, megvalósította legigazabb, legjobb szándékait. történő kibővítéséhez a támogatásukat.
Tovább olvas...
 

 

2019 december 21: Hungarikum Koncert ma:

Kedves Barátaink! Várunk Benneteket Karácsonyi koncertünkre, amely a Szent István Teremben lesz, 2017 december 21-én, csütörtökön este 7-től, a kenyér és bor jegyében. Cím: Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. 8000, Székesfehérvár, Liszt Ferenc u. 1. A zene mindenkié. Szeretettel: Anett és Géza Dalainkból:
 
 

Új honlap

Székesfehérvári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat új honlapja! A Székesfehérvári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat megalakulása óta nagy hangsúlyt helyez arra, hogy ne csupán a horvát kultúrát mutassa be a székesfehérvári polgárok számára, hanem 900 éves együttélésünk kapcsolódási pontjait, a két nemzet kultúrájának és történelmének egymásra hatását is.
Bővebben

KKVHÁZ Megyék Versenye

2017 december 16: KKVHÁZ Megyék Versenye az NGM, Nemzetgazdasagi Miniszterium Pénztártermében:
Rendkívül felkészült kisvállalati vezetők, remek kormányzati és civil hozzászólásokkal...
Bővebben

Pákozd Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely

A 8. évad a fennállásunk óta a legsikeresebb évad volt, mely során munkatársaink áldozatos tevékenységének és Partnereink pozitív hozzáállásának tükrében látogatóink száma ez évben meghaladta a 67ezer főt és fizető vendégeink száma a 23 ezer főt. Letölthető az egyedi applikáció
Bővebben...

2017. december 23: Sakk-verseny

A verseny célja: Rapid verseny biztosítása (népszerűsítése) a megye sakkozói részére..

Bővebben...
 
 

2017-es Márfy Festmények

Button

Filmajánló:

Miért képes a víz hosszú távon megőrizni az információt? Hogyan befolyásolhatjuk a víz „emlékeit”? Hogyan lehet vízkristály-képeket készíteni? Ilyen, és még számos egyéb érdekes kérdést feszeget előadásában a világhírű japán professzor, Masaru Emoto.
Button

Kreatívan online is

Kreatív Stúdiónkban Te is alkothatsz bármilyen egyedi dolgot: próbáld ki magad, tölts fel képeket, küldd el nekünk - megjegyzésbe írd be, hogy próba. A legszebbet, legötletesebbet megalkotókat megjutalmazzuk. http://www.digihigi.hu/
Tovább
 
 
 

Elérhetőségeink:

Varga-Márfy Kft. - Digitális nyomtatás, higiénia, emblémás és fényképes lábtörlő szőnyegek, ergonómiai - elfáradás elleni - szőnyegek.  Leíratkozás...
8000 Székesfehérvár, Zámoly u. 63. Tel./Fax: (0622) 502-612; Fax: (0622) 502-611, www.digihigi.hu
irodai email: info@varga-marfy.hu nyomtatással kapcsolatos: info@fullcolor.hu
Facebok: https://www.facebook.com/vargamarfy/

Rólunk:

20 éve megbízható partnerei vagyunk több száz ügyfelünknek!


A Varga-Márfy Kft. higiéniai termékek, szennyfogó és emblémás lábtörlő szőnyegek, alumínium profilos szennyfogó szőnyegek, ergonómiai szőnyegek gyártásával és forgalmazásával valamint digitális nyomtatással foglalkozik 1997 óta.