Sikerekben gazdag Boldog Új Esztendőt kívánunk!

We wish you a Happy New Year!

Alles Gute für das kommende Jahr wünschen wir!

2017 december 29
logosztika
 
Most 9 témáról adunk tájékoztatást, fontos információkat:
 
 
 
1) Online kreatív stúdiónkban Te is alkothatsz 2) Cégkapu regisztráció 2017 dec 31-ig 3) Albatrosz Repülő Egyesület - Megérkezett a karácsonyi ajándék: egy Cessna 182P típusú négyszemélyes repülőgép! 4) SAKK: Fejér Megyei Egyéni Rapid Bajnokság 2017.12.23, szombat 5) Festmény: Jin-Jang - Márfy Gabriella olajfestménye. 6) 2018. január 6-án a Szent Korona visszaszolgáltatásának 40. évfordulója alkalmából nyílt nap lesz az Országházban. 7) Szászrégen, karácsonykor, mint a mesében. :) 8) HUMOR 9) Elektronikus ügyintézés, az információ lekérdezés fontosabb, aktuális elérhetőségei: Webes ügysegéd Egyszerűsített munkaviszony bejelentése Online beszámoló (OBR) Gépjárműadat-lekérdező Cégadatok ingyenes lekérdezése NAV adatbázisokból Elektronikus adóbevallás (eBev) Cégkapu Földhivatali nyilvántartás Kormányzati ügyfélvonal (7/24) Mobiltelefon alkalmazások
 

 

Online kreatív stúdiónkban Te is alkothatsz!

Online kreatív stúdiónkban Te is alkothatsz. Legmodernebb új nagyméretű nyomtatónkhoz kifejlesztettek egy kreatív internetes szoftvert. A megfelelő képre kattintva megnyílik a kreatív stúdió...próbáld ki magad, tölts fel képeket, szerkeszd meg, küldd el nekünk - megjegyzésbe írd be, hogy "próba". A legszebbet, legötletesebbet megalkotókat megjutalmazzuk.
Tovább olvas...

Cégkapu regisztráció 2017 dec 31-ig!

2017 november 6-ig 400 ezer gazdálkodó szervezet még nem regisztrált a Cégkapura – A társaságok 2018 januártól csak a Cégkapun át végezhetnek elektronikus ügyintézést. Maga a regisztráció folyamata egyszerű, gyakorlatilag néhány kattintással meg lehet csinálni.
Én így regisztráltam be néhány kattintással...
Tovább olvas...

Megérkezett a karácsonyi ajándék

Albatrosz Repülő Egyesület- Megérkezett a karácsonyi ajándék: egy Cessna 182P típusú négyszemélyes repülőgép, melynek a jogosításai között az is szerepel, hogy ejtőernyősöket ugrathat. A Cessna G-BBYS angol lajstrommal érkezett Magyarországra még 2016. év végén.

Tovább olvas...

SAKK:

Fejér Megyei Egyéni Rapid Bajnokság 2017.12.23, szombat - 40 megyei versenyző játszott 2x20 perces sakk-partikat Székesfehérváron. Az első 10 helyezett:1 Sarok Peter 2 Nemeth Gergely 3 Nemeth Miklos 4 Fellegi Tibor 5 Varga Istvan 6 Hegedus Dominik 7 Fellegi Zoltan 8 Pais Nimrod 9 Kratzmajer Akos Gyorgy 10 Reiter Laszlo
Tovább olvas...
 
 

Jin-Jang - Márfy Gabriella olajfestményei nagy választékban

Tovább olvas...

Szent Korona - nyílt nap lesz az Országházban.

2018. január 6-án a Szent Korona visszaszolgáltatásának 40. évfordulója alkalmából nyílt nap lesz az Országházban. Az érdeklődők 10:00 és 15:00 óra között ingyenesen tekinthetik meg a díszlépcsőházat, a kupolacsarnokot, és a Szent Koronát. Az érdeklődők az Alkotmány utca felől közelíthetik meg az Országházat. A nagy érdeklődésre való tekintettel sorban állás várható.
Tovább olvas...

Szászrégen, karácsonykor, mint a mesében. :)

Szászrégen az Erdélyi-medence északkeleti felén, a Mezőség peremén, a Görgényi-havasok aljában, a Maros és Görgény folyó összefolyásánál fekszik; a hegy és dombvidék találkozása mentén fontos közlekedési utak kereszteződésénél alakult ki. Fa- és boriparáról valamint vásárairól volt nevezetes. Szászrégen a Maros két partján fekszik.

Tovább olvas...
 
 

Elektronikus ügyintézés webcímei:

Az információ lekérdezés fontosabb, aktuális elérhetőségei: Webes ügysegéd Egyszerűsített munkaviszony bejelentése Online beszámoló (OBR) Gépjárműadat-lekérdező Cégadatok ingyenes lekérdezése Lekérdezés NAV adatbázisokból Elektronikus adóbevallás (eBev) Cégkapu Földhivatali nyilvántartás Kormányzati ügyfélvonal (7/24) Mobiltelefon alkalmazások ( a netkir.hu sok infóval segít )

Tovább olvas...

Tovább olvas...
 
 
 

Elérhetőségeink:

Varga-Márfy Kft. - Digitális nyomtatás, higiénia, emblémás és fényképes lábtörlő szőnyegek, ergonómiai - elfáradás elleni - szőnyegek.  Leíratkozás...
8000 Székesfehérvár, Zámoly u. 63. Tel./Fax: (0622) 502-612; Fax: (0622) 502-611, www.digihigi.hu
irodai email: info@varga-marfy.hu nyomtatással kapcsolatos: info@fullcolor.hu
Facebok: https://www.facebook.com/vargamarfy/

Rólunk:

20 éve megbízható partnerei vagyunk több száz ügyfelünknek!


A Varga-Márfy Kft. higiéniai termékek,
szennyfogó és emblémás lábtörlő szőnyegek, alumínium profilos szennyfogó szőnyegek, ergonómiai szőnyegek gyártásával és forgalmazásával valamint
digitális nyomtatással foglalkozik 1997 óta.