Sikerekben gazdag Boldog Új Esztendőt kívánunk és sok jó cselekedetet 2018-ban is magunk és mások örömére!

2018 január 10 

Ide kattintva megjelenik a rövidített fényképes változat: http://www.digihigi.hu/webgalamb/page.php?message_ID=147&code=6375akkb68fkf17ff87ac647akf77fae43a91k
 
 
Most 14 témáról adunk tájékoztatást, fontos és hasznos információkat: 2018. január 10 szerda: Márfy Gabriella "A rászoruló elérhető"
2018. január 12 péntek 20 óra: KFT Koncert 
2018. január 15-én hétfőn 18 órakor Tolcsvay Béla “Lélekdal” című estje
2018. január 16 kedd 17.30 óra Tudatos gyógyulás kulcsa 
2018. január 16 kedd 20 órakor A Viszkis - film 
2018. január 18 csütörtök 17 órakor: Széchenyi Szabad Akadémia a Nemzeti Múzeumban: A Lánchíd és sorsok - sorsok és hidak, A kudarc-haszon Széchenyi István életében, 2018. január 22 hétfő 20:00 KINCSEM - film a Barátság Moziban, 2018. január 22 hétfő 17.30 óra „Nevelés az élet szolgálata” 
2018. január 25 csütörtök: V. Magyar Marketing Fesztivál! 
2018. február 2: MEGHÍVÓ a III. Veszprémi Osztrák Bálra
2018. február 07 17:30 szerda - Istenkeresés, család, média
2018. február 09 19:00 péntek Al Ghaoui Hesna előadása: Életbátorság - Honnan merítsünk erőt a nehéz helyzetekben", 2018. március 22 csütörtök - ECOMMERCE EXPO 2018 BUDAPEST - Az év legnagyobb e-kereskedelmi rendezvénye Korábbi hír: 2018.01.03 KARCOLAT: beszélgetés SZÉCHENYI TÍMEÁVAl
 

 

Online kreatív stúdiónkban Te is alkothatsz!

Online kreatív stúdiónkban Te is alkothatsz. Legmodernebb új nagyméretű nyomtatónkhoz kifejlesztettek egy kreatív internetes szoftvert. A megfelelő képre kattintva megnyílik a kreatív stúdió...próbáld ki magad, tölts fel képeket, szerkeszd meg, küldd el nekünk - megjegyzésbe írd be, hogy "próba". A legszebbet, legötletesebbet megalkotókat megjutalmazzuk.
Tovább olvas...

2018 január 10: Márfy Gabriella "A rászoruló elérhető"

Ma bementünk egy ilyen ajtón....Drogterápiás Otthon: Lásd meg és nyisd ki az ajtót! A rászoruló elérhető! Van, akinek egy jó szó, egy kézfogás, egy mosoly megváltoztatja a napját, talán az egész életét! Ma ezt ismét megtapasztaltuk.
Tovább olvas...

2018 január 12 péntek 20 óra: KFT Koncert- Petőfi Kultúrtanszék: Székesfehérvár, Székesfehérvár, Arany János u. 22 A KFT zenekar 1981-ben alakult, pont, mint a Metallica. Tagjai: Bornai Tibor, Laár András, Márton András, II. Lengyelfi Miklós.

Tovább olvas...

Tolcsvay Béla “Lélekdal”

2018. január 15-én hétfőn 18 órakor Tolcsvay Béla “Lélekdal” című estje kerül megrendezésre a Királykút Emlékházban: Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán u. 25. Az eseményen bevezetőt mond Bakonyi István, a belépés díjtalan.
Tovább olvas...
 
 
   
 

 
2018. január 16 kedd 20 órakor A Viszkis - film a Barátság Moziban, Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.
Tizenkét év fegyház után talpra tudott állni. A "Viszkis rablóként" ismertté vált Ambrus Attila keramikus lett, piacozik, vásárokra jár és rengeteg megrendelést kap. A whiskyt ma sem veti meg, de a bűnöző életmódot igen.
Vagány volt, híres lett. Ő az, akit mindenki ismer, olyasmit mert, amit senki előtte, és aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt. És aki minden bankrablása előtt megivott egy pohár viszkit.
Ambrus Attila félárván nő fel, zűrös kamaszkort és javítóintézeti éveket hagy maga mögött, amikor Erdélyből kalandos körülmények között Magyarországra szökik. De az új élet nehezebbnek bizonyul, mint a régi. Egy hokicsapat kapusa és szertárosa lesz, de továbbra sincs pénze, se barátnője… míg rá nem jön, miben jó igazán. Vakmerő, gyors és alapos. Egymás után fosztja ki a postákat, bankokat, utazási irodákat. Egyre nagyobbakat kaszál, egyre éhesebb a sikerre, egyre többet akar magának, és új szerelmének. De az utolsó balhéja kudarcba fullad, és végül a régóta nyomában lihegő makacs nyomozó kezei közé kerül, aki kíméletlenül szembesíti őt a tetteivel. Kettejük játszmája azonban korántsem zárul le a Viszkis elfogásával…
magyar akciófilm, 126 perc, 2017
Szereplők: Szalay Bence, Mófa Piroska, Schneider Zoltán
Rendező: Antal Nimród
Forgalmazó: InterCom
http://baratsagmozi.hu/2017/11/a-viszkis/
előzetes: https://www.youtube.com/watch?time_continue=96&v=UXAthAqJ33M
 

 
2018. január 18 csütörtök 17 órakor: Széchenyi Szabad Akadémia a Nemzeti Múzeumban: https://www.facebook.com/events/308652356292645/
Tisztelt Partnerünk! Kedves Támogatónk!

Ezúton küldjük Meghívónkat a Polgári Hermina Szalon és a Gróf Széchenyi Alapítvány közös programsorozatának második előadására, melyre a Magyar Nemzeti Múzeumban 2018 január 18. napján kerül sor.
Előadások

A Lánchíd és sorsok - sorsok és hidak- Széchenyi és Tasner Antal előadó: Dr. Kőrösi Mária, egyetemi tanár
70 éves a napjainkig hatályos, a nemesi ranghasználatot tiltó 1947. évi IV. törvény előadó: Gudenus János József, családtörténeti író

A kudarc-haszon Széchenyi István életében, előadó: Tisza Attila, szociálpolitikus
Részvételi szándékáról visszajelzést kérünk 2018. január 15-ig, az iroda@szechenyicsalad.hu email címre.
Üdvözlettel: Gróf Széchenyi Család Alapítvány www.szechenyicsalad.hu facebook.com/szechenyicsalad
Helyszín: Magyar Nemzeti Múzeum, Pollack-csarnok, 1088 Budapest, Múzeum krt. 14-16.
 
 

2018. január 22. hétfő 20:00 KINCSEM - film

Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon.
Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét...

Button

2018. január 25: V. Magyar Marketing Fesztivál!

Lurdy Konferencia-központban, Budapesten
Vannak dolgok, amelyeket nem hagyhatsz ki az életedből! Az első csók, az első szerelem, az első önálló kereset, no meg az első-, és a V. Magyar Marketing Fesztivál!
Ne is keress magadnak más programot 2018. január 25-ére, egyszerűen a saját érdekedben mondjuk, gyere el a Lurdy konferencia- és rendezvényközpontba, mert sehol máshol be nem szerezhető tudásra, és előnyre tehetsz szert egy nap alatt! Szeretnéd megismerni a legújabb, leghatékonyabb marketingeszközöket, -technikákat, -megoldásokat?
Érdekel, hogy melyek azok a marketing- és üzleti fogások, tippek, trükkök, amelyekkel 2018-ban még stabilabbá teheted a cégedet?
Szívesen ismerkednél hozzád hasonló marketing- és üzletorientált, együttműködő cégvezetőkkel, szakmabeliekkel?
Nem mondjuk el többször, mert már ennyiből érezned kell, hogy neked ott a helyed a V. Magyar Marketing Fesztiválon! További információkért kattints ide gyorsan és biztosítsd a helyed már most! http://www.marketingfesztival.hu/?p=webgalamb2018
Button

2018. február 2: MEGHÍVÓ a III. Veszprémi Osztrák Bálra

Dr. Udvarhelyi Miklós, az Osztrák Köztársaság tiszteletbeli konzulja és felesége tisztelettel
meghívják Önt és kedves családját a III. Veszprémi Osztrák Bálra, amelyet a Veszprémi Osztrák
Konzulátus 2018. február 2-án a veszprémi Megyeháza Szent István-termében
(8200 Veszprém, Megyeház tér 1.) rendez.
A bál fővédnöke Dr. Sulyok Tamás úr az Alkotmánybíróság elnöke
A bál védnökei: Mag. Elisabeth Ellison-Kramer őexcellenciája az Osztrák Köztársaság budapesti nagykövete
Porga Gyula úr Veszprém Megyei Jogú Város polgármestere
ing. Hans Penz úr az Alsó-Ausztria Tartomány Parlamentjének elnöke

Button
 
 
 
Január 22. (hétfő) 17.30 óra „Nevelés az élet szolgálata” Dr. Pécsi Rita neveléskutató előadása pedagógusoknak és szülőknek A média lehetőségei és veszélyei nevelő szemmel: Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban, Székesfehérvár, Liszt Ferenc u. 1 Belépődíj: 800 Forint, Pedagógusoknak 2,5 kreditpont szerezhető!
2018.02.07 17:30 szerda - Istenkeresés, család, média - Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház, Székesfehérvár, Liszt Ferenc u. 1 Beszélgetés: Gundel Takács Gáborral, és aki kérdezi: Kozma Ágnes
Szeretettel várunk Benneteket egy beszélgetésre, ahol Gundel Takács Gáborral beszélget Kozma Ágnes az istenkeresésről, családról, médiáról.
2018.02.09 19:00 péntek - Al Ghaoui Hesna előadása: Életbátorság - Honnan merítsünk erőt a nehéz helyzetekben" Fejér Megyei Művelődési Központ, Székesfehérvár, III. Béla király tér 1. című előadása Székesfehérváron, a Nyitott Akadémia szervezésében. Jegyek már kaphatók online, a www.nyitottakademia.hu oldalon és személyesen, a Fehérvári Jegyirodában.
2018.03.22. - ECOMMERCE EXPO 2018 BUDAPEST - Az év legnagyobb e-kereskedelmi rendezvénye: Megnyílt a jelentkezés a 2018-as Ecommerce Expora!  Nagy örömmel jelentjük be, hogy a mai naptól hivatalosan is elérhető a 2018-as Ecommerce Expo programja, és ezzel egyidejűleg elindítottuk a jegyértékesítést a rendezvényre.
Ráadásul, most KORLÁTOZOTT IDEIG 40% kedvezményt biztosítunk minden jelentkezőnek!
Korábbi hír: 2018.01.03 KARCOLAT: SZÉCHENYI TÍMEA, A GRÓF SZÉCHENYI CSALÁD ALAPÍTVÁNY KURATÓRIUMI ELNÖKE: Néhány éve már nemcsak híd, fürdő, könyvtár, egyetem , terek és utcák, gazdasági programok, tőketársaságok viselik a Legnagyobb Magyar nevét, hanem a leszármazottak is megélénkültek. Először egy vízi túra megszervezése kapcsán lehetett hallani a Gróf Széchenyi Család Alapítványról, aztán „ Örökség programot”, ” Szabad Akadémiát”, majd „ Vállalkozó díjat” alapítottak, és adtak ki. Mennyire respektálják a mai széchenyieket a közéletben? Miért csak mostanában jelentkeztek? Mit akarnak bizonyítani és elérni? Szerdán 13 illetve 22 óra után a Karcolatban Kovács Anita vendége Széchenyi Tímea A Gróf Széchenyi Család Alapítvány kuratóriumi elnöke.: http://karcfm.hu/archiv/karcolat-2018-01-03-1300-1400/
 
 
 

Elektronikus ügyintézés webcímei:

Az információ lekérdezés fontosabb, aktuális elérhetőségei: Webes ügysegéd Egyszerűsített munkaviszony bejelentése Online beszámoló (OBR) Gépjárműadat-lekérdező Cégadatok ingyenes lekérdezése Lekérdezés NAV adatbázisokból Elektronikus adóbevallás (eBev) Cégkapu Földhivatali nyilvántartás Kormányzati ügyfélvonal (7/24) Mobiltelefon alkalmazások ( a netkir.hu sok infóval segít )

Tovább olvas...

Friss hírek -------------- - Jean, miért tette az újságokat a hűtőbe? - Hogy a hírek frissek maradjanak, uram!
 
 
 

Elérhetőségeink:

Varga-Márfy Kft. - Digitális nyomtatás, higiénia, emblémás és fényképes lábtörlő szőnyegek, ergonómiai - elfáradás elleni - szőnyegek.  Leíratkozás...
8000 Székesfehérvár, Zámoly u. 63. Tel./Fax: (0622) 502-612; Fax: (0622) 502-611, www.digihigi.hu
irodai email: info@varga-marfy.hu nyomtatással kapcsolatos: info@fullcolor.hu
Facebok: https://www.facebook.com/vargamarfy/

Rólunk:

20 éve megbízható partnerei vagyunk több száz ügyfelünknek!


A Varga-Márfy Kft. higiéniai termékek,
szennyfogó és emblémás lábtörlő szőnyegek, alumínium profilos szennyfogó szőnyegek, ergonómiai szőnyegek gyártásával és forgalmazásával valamint
digitális nyomtatással foglalkozik 1997 óta.